Navštíveno 3362x

Zdravim poradil by mi někdo woofer pro tento zesilovač : PY-B2H76R. Zatím na něj mám napojenej Blaupunkt Gtb 300 Dual ale budu se ho zbavovat. Cena tak do 4000 s ozvučnicí. Mám to do pokoje a na akce. Předem a aj později díky za reakce.

napis nejake udaje o zesilovaci ac uz podle nazvu bych rekl cina jako vysita,a urcite autosubwoofery nejsou vhodne pro ozvucovani mistnosti apod...proto tu jsou PA reproduktory.
Tak krom toho že je z číny prakticky všecko tak je to šumák :-) a se subwoofrem sem byl nad míru spokojen. Mám v plánu až mi budu mít konečně slušnější auto tak to tam namontovat. Takže pro toto to bohatě vystačí. Jinak specirfikace :
2/1-kanál
2-kanálový zesilovač, ochrana proti přetížení a zkratu, dálkové ovládání, nastavení GAIN, LPF, HPF, X-OVER, BASS BOOST.
Výkon (RMS): 2x 200 / 300 W (4/2 Ohm)
Výkon (RMS): 1x 500 (4 Ohm)
Kmitočet: 20 Hz - 20 kHz
Odstup S/N: > 85 dB
Zkreslení: < 0.1%
Vstupní citlivost: 200 mV - 6 V
Vstupní impedance: 15 kOhm
Filtr Low Pass: 45 - 300 Hz
Filtr High Pass: 45 - 300 Hz
Bass boost: 0 - 12 dB
Pojistky: 25A x 3
vzhledem k tomu na co to maš si nech toho blaupunkta...hraje docela dobře...až překvapivě..
Mno mám možnost ho za čtyřku střelit. Takže v týdle cenový hladině nic lepšího neseženu jo ? Popřípadě za pět. Něco skladnějšího, nejlépe tak polovičního. Chci se toho zbavit ne žeby to špatně hrálo, ale ten potah už je takovej vošusovanej, mřížky drnčely tak jsem je dšrouboval... Fakt by se nic nenašlo jo ?
A ještě dostaz,... ten zesilovač napájím přes zdroj od počítače, myslíte žeby pomohl kapacitor, když to totiž přeženu, tak se mi zdroj automaticky vypne bo to nezvládne.
Kap. ti nepomůže a beden se dá sehnat hafo :-)
Jesli se toho za 4ku zbavíš, tak si můžeš gratulovat.
Prozradim malé tajemství. Kapacitor (aspoň víš jak se píše :D ) je jenom marketingové označení pro kondenzátor... Takže oprášit znalosti 7. možná 8. třídy.
Teď to máš doma nebo jak? Odpovědel sis sám- nedostává potřebnou šťávu, tak ho ochrana (se divim, že tam néjaká je) vypne.
Náhodou se snažím :-D Já už z týdle branže vypadl v patnácti letech a to sem v ní stejně byl prd zabořenej. Zdroj je to kvalitní, rozjížděl sem na něj svou starou mašinu, budiž jí země lehká. A tak jak myslíte žeby to napětí šlo kompenzovat? A za čtyřku se toho zbavím ;-)
Tak mi dejte nějaký návrhy na vhodnej Subwoofer. abych se vešel do tech 4 max 5 tisíc i s ozvučnicí.
jednodussi bude kdyz se podivas do sekce Bazar-autohifi a kdyz si tam neco vyberes tak se zeptej jestli to bude vhodny...
takze se muzes rozhodnout je tam-
Rainbow twister-kvalita
GZRW 120SPL-tenhle bych Ti asi i doporucil na ten zesik
Raděj kupuju nový věci, ale mrknu
no tak kdyz novytak si tam dej inzerat,presne jak to tady pise do 5tis.500W RMS a on Ti tam uz nekdo neco nabidne,prodejcu je tady taky dost a ten GZRB je taky jak novej:-)
A tak kterej bys mi doporučil spíš.
nevim co Ti kdo nabizi,teda jestli jsi si dal inzerat,nebo myslis z tech co jsou tady v bazaru?
Třeba. Jestli v tom máš nějakej dobrej přehled. A nejlíp k tomu najít i nějaký ten zesilovač.